Huis - Bonheiden

verkocht

Verkaveling met twee BEN villa's te BONHEIDEN

Verkaveling met twee nieuw te bouwen BEN villa's op mooie, groen gelegen percelen met een straatbreedte van 20 meter en een gunstige zuidoost oriëntatie. Goede bereikbaarheid op circa 3 kilometer van het station. Scholen, winkels, horeca en verschillende sport-en ontspanningsmogelijkheden op fietsafstand.

Uw toekomstige woning zal worden gerealiseerd door een gekende bouwfirma met jarenlange ervaring. Als bijlage gaat een voorbeeldwoning die volledig kan worden aangepast naar uw specifieke wensen.Superieure isolatie-, verwarming-, en ventilatietechnieken leiden tot een verbluffende energieprestatie en garanderen lage energiefacturen en een erg gezond binnenklimaat. Kortom, een buitenkans voor wie op zoek is naar een super-geïsoleerde, zeer functionele woning van hoog niveau, in een rustige en kindvriendelijke omgeving met een prima bereikbaarheid.

Prijzen excl. 10% registratierechten op het grondaandeel, excl. 21%BTW op het constructieaandeel, excl. aansluitingskosten en excl. notariskosten.

Wij geven u graag bijkomende info. Contacteer 0496 26 47 26 of contact@immovertommen.be

Algemeen verkocht

Details

Beschikbaar vanaf
bij oplevering
Staat
Nieuw
Buurt
EPC
In aanvraag
Elektriciteitskeuring
In aanvraag

Indeling & afmetingen

slider afbeelding

Uw expert

Ann Maes MRE MRICS

ann@immovertommen.be

Graag meer info